Menü

12

Ápr

2016

Sikeres Házasság Titkai

SIKERES HAZASSAG TITKAI – parkapcsolati alapok, hogyan orizd meg egy hazassagban a kozos celokat, hazassag torvenyei illetve alapjai lenne a tema. Azoknak szol akiknek problemajuk van es azoknak is akik nem szeretnek hogy legyen es azoknak akiknel szoba sem johet egy esetleges” PROBLEMA ” .

Szeretettel varunk teged es a parodat!

Helyszin: Blue Perle etterem Kupola terme
Idopont: Szombat , aprilis 16. an 9.00 oar
Reszveteli dij: 20 lej / fo
Idotartama 4-5 ora lenne.
Szervezo : ASOREV
Meghivott eloado : Bencze Ildiko

Ildiko bemutatkozas :
Bencze Ildikó a székelyudvarhelyi Benedek Elek Tanítóképző tanulójaként képződött tanítói pályára, majd 1997-ben megismerte azt a tanulási módszertant, amelyet az Alkalmazott Oktatástan tanárai használnak szerte a világon. E tanulási technológiát használva a felnőttoktatásban sok embernek segített már, hogy eredményesebben tudjanak tanulni.
Az elmúlt években erdélyi tanító/tanárkollé¬gáival ismertette meg e rendkívül hatékony tanulási módszert, és azokat az eszközöket, amelyekkel a magyarországi társaink naponta sikeresen tanítanak, a Tudáskulcs munkafüzetek, a Hogyan tanuld meg módszertani könyv, és különböző tanfolyamok segítségével.
E munka során gyakran találkozunk olyan megoldandó helyzetekkel, amelyek a gyereknevelést érintik, és a gyereknevelési problémák mögött sokszor családi, házassági vagy párkapcsolati problémák állnak. Ezeket az élethelyzeteket megfigyelve és tovább tanulva ebben a témában, Ildikó saját házasságában és gyereke nevelésében alkalmazva az adatokat, sikerként tartja számon immár 15 éves házasságát, 11 éves gyerekük fejlődését.
A fenti tapasztalatokból születtek azok a szemináriumok, amelyeket összeállított a párkapcsolatok és a gyereknevelés témájában is.
Ilyen és más hasonló kérédésekre kaphat választ a szemináriumon:
Mi a stabil kapcsolatok alapja?
Miért fordul visszájára néha a kezdeti rajongás a kapcsolatokban?
Mi az oldószere minden problémának?
Hogyan döntjük el, hogy kinek van igaza, például egy vitánál?

Szeretettel Varunk!

Szólj hozzá!